Welkom
 
Nieuws
 
Agenda
 
Muziek
 
Ons korps
 
Netersel
 
Fotoalbum
 
Club van Honderd
 
Gastenboek
 
Contact
 

Ons korps

    Ons korps
    Geschiedenis    Leerlingenopleiding    Jubilea    Lid worden?

 


Sint Brigida is een orkest bestaande uit 37 muzikanten. De bezetting kent trompetten, cornetten, sopraansaxofoon, altsaxofoons, tenorsaxofoons, baritons, hoorns, trombones, concertbassen, xylofoon, paradetrommen, grote trom, bekkens, bongo´s en diverse andere percussie-instrumenten. De muzikanten variëren in leeftijd van 16 tot 59 jaar. Sint Brigida is dus een relatief jong orkest. Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van leeftijden.

Er zijn 16 leerlingen in opleiding, variërend in leeftijd van 13 tot 47 jaar. 10 van deze leerlingen spelen ook al mee in het grote orkest.

De muzikale leiding is in handen van slagwerkinstructeur Marc Camps en dirigent Jun den Oudsten.

 

Drumfanfare Sint Brigida speelt een overwegend licht en populair repertoire. Alleen bij concertwedstrijden wordt wel voor meer klassiek gerichte muziek gekozen. De vereniging richt zich de laatste jaren vooral op het verzorgen van mooie concerten, met een afwisselend programma dat een groot publiek aanspreekt. Zo organiseerde de vereniging ondermeer een promconcert en een filmconcert en er is natuurlijk ieder jaar het kermiskoffieconcert.

Lid worden van Sint Brigida

 

Drumfanfare Sint Brigida staat onder leiding van dirigent Jun den Oudsten. Slagwerkinstructeur is Marc Camps uit Veldhoven.

dirigent Jun den Oudsten

slagwerkinstructeur Marc Camps

Koen Bressers Webdesign & Development