Welkom
 
Nieuws
 
Agenda
 
Muziek
 
Ons korps
 
Netersel
 
Fotoalbum
 
Club van Honderd
 
Gastenboek
 
Contact
 

Nieuws

Terug
Ook zanger/acteur Ruud van Overdijk bij Bubbelz20-12-2013
Ruud is iemand vol passie en ambitie en gaat met volle overgave voor alles wat met zijn vak te maken heeft. Momenteel werkt hij als freelance zanger, acteur en docent. Hieronder vindt u een uitgebreide biografie van hem. Ruud studeerde Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Kreeg zangles van Edward Hoepelman, Ingrid Zeegers, Katrien Verheijden en Ivar Costenoble. Dramalessen kreeg Ruud van Marc Krone, Oda Buijs, Julia Bless en Roeland Vos. Danslessen volgde hij bij oa. Florian Boutonnier en Danielle Waijers. Daarnaast nam Ruud deel aan masterclasses van oa. Pia Douwes, Willem Nijholt, Paul Eenens en Seth Gaaikema.
Ook zanger/acteur Ruud van Overdijk bij Bubbelz

Televisie:

In 2009 won Ruud met het Fontys Jazz Choir de televisiecontest ‘Korenslag’. In 2011 heeft Ruud met succes deelgenomen aan de reeks ‘Op zoek naar Zorro’. Hij behaalde de finale en werd uiteindelijk 3e.

Theater:

In zijn korte professionele carrière heeft hij al de rol van Brit vertolkt in de stage entertainment productie ‘We will rock you’, de rol van Klaas in ‘Volendam de musical’ van Ruud de Graaf Producties en in de productie ‘Zorro’ als ensemble en understudy van beide hoofdrollen ‘Zorro’ en ‘Ramon’.

Momenteel is Ruud te zien als Jesus in ‘Jesus Christ Superstar’ en als Arthur in ‘Arthur en de strijd om Camelot’.

Terug

Koen Bressers Webdesign & Development