Welkom
 
Nieuws
 
Agenda
 
Muziek
 
Ons korps
 
Netersel
 
Fotoalbum
 
Club van Honderd
 
Gastenboek
 
Contact
 

Nieuws

Terug
Hiske Elisa, zingt op Bubbelz 28-10-2013
Zoals eerder gemeld zullen professionele zangers en zangeressen ons poporkest begeleiden tijdens Bubbelz. De komende periode stellen wij ze graag aan u voor. Vandaag te beginnen met Hiske Elisa.
Hiske Elisa (voluit Hiske Elisa Johanna Bongaarts) komt op 31 maart 1988 ter wereld in het pittoreske Tegelen. In dit muzikale nest is het al vroeg duidelijk dat Hiske Elisa veel in haar mars heeft.
Zodra de eerste woordjes beginnen te komen is het zingen een feit. Het ene na het andere zelfverzonnen liedje ziet het daglicht. Vanaf haar vierde jaar zeurt ze om een viool, vanaf haar 6e mag ze dan echt beginnen. Ook treedt ze op dat moment in de voetsporen van haar moeder, ze mag op Klassiek Ballet. Op haar 15e auditeert ze voor de opleiding Muziektheater in Tilburg, en meteen weet ze: DIT IS HET. Na twee jaar vooropleiding wordt ze aangenomen in het eerste jaar:
Hiske Elisa, zingt op Bubbelz

Tijdens haar opleiding speelt ze een aantal prachtige rollen, Zoals bijvoorbeeld in de M-lab Productie “a Funny thing happened on the way to the Forum”.
Ze speelt naast o.a. Jon van Eerd, Martine Sandifort en Paul Groot de rol van Filia.
In 2010 behaalt ze haar Bachelor met een eigenzinnige bewerking van het boek Alice in Wonderland.
In 2011 speelt ze de rol van Ida in de Operette Die Fledermaus van Internationale Operaproducties, in 2012 mag ze zich vastbijten in de rol van Silviane en Valencienne in Die Lustige Witwe.

Momenteel is Hiske Elisa bezig met haar Master of Music aan het Conservatorium Tilburg.
Tijdens haar master onderzoekt ze hoe ze op een nieuwe manier Klassiek, Jazz en Rock bij elkaar kan brengen. Ze heeft les van o.a. Saskia Temmink (Toneelschool Amsterdam) en Monique van de Ven.
Daarnaast timmert ze aan de weg als freelancer, geeft ze zangles, is ze stemactrice, schilder, leadzangeres van een coverband, yogadocente en schrijft ze haar eigen muziek.

Terug

Koen Bressers Webdesign & Development